Εκτάφη ο Rudolf Hess, κατεστράφη ο τάφος του και όχι μόνον...

Δείτε παραπλεύρως: Πριν και μετά ο τάφος του Rudolf Hess, ο οποίος κατεστράφη από το Σιωνιστικό καθεστώς κατοχής της Γερμανίας για να αποτρέψη εκδηλώσεις Εθνικοσοσιαλιστών στην επέτειο της δολοφονίας του. Ο τάφος όπου ευρίσκετο η σωρός του Rudolf Hess, του υπαρχηγού του Adolf Hitler κατεστράφη από τις αρχές με εντολή του Σιωνιστικού καθεστώτος για να σταματήση να χρησιμοποιείται από τους Εθνικοσοσιαλιστές ως τόπος προσκυνήματος. Ο ιερομάρτυρας του Εθνικοσιαλισμού Hess και άγγελος της ειρήνης, εκτάφη από το νεκροταφείο της πόλης Wunsiedel, στην νότιο Γερμανία, ξημερώματα της Τετάρτης 20 Ιουλίου 2011. Τα οστά του Rudolf Hess αργότερα αποτεφρώθηκαν και εν συνεχεία τα μετέφεραν και τα πέταξαν στην θάλασσα.

Ο Hess συνελήφθη μετά την πτήση του στην Βρετανία το 1941 όπου μετέβη για να επιτύχη σύναψη συνθηκολόγησης ειρήνης και μετά το πέρας του πολέμου κατεδικάσθη σε ισόβια φυλάκιση. Δολοφονήθη από άνδρες της ΜΙ6 σε φυλακή του Βερολίνου το 1987 στην ηλικία των 93 ετών. Ετάφη στην μικρή Βαυαρική πόλη του Wunsiedel, όπου η οικογένειά του διατηρούσε μία εξοχική οικία και επίσης οι γονείς του ήδη είχαν ταφεί.

Το Σιωνιστικό καθεστώς της Γερμανίας, είχε θορυβηθεί όλως ιδιαιτέρως από την μεγάλη προσέλευση Εθνικοσοσιαλιστών που επισκέπτοντο τον τάφο του Rudolf Hess. Κάθε χρόνο στην επέτειο της στυγνής και άνανδρης δολοφονίας του Hess, Εθνικοσοσιαλιστές συγκεντρώνονταν στον τάφο του με κεντρικά σύνθημα “Ειρήνη” και στεκόμενοι εμπρός στην επιτάφιο ρήση ”Εγώ τόλμησα”, εναποθέτουν στεφάνια και αποδίδουν φόρο τιμής στην μνήμη του Rudolf Hess.

Ο πολιτικός Σιωνισμός τρέμει ακόμα και την μνήμη του Rudolf Hess. Όμως, οι ιδέες και η αλήθεια δεν δύναται να αφανισθούν με αυτές τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις του διεφθαρμένου Συστήματος. Είτε συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με την όποια ιδεολογία, θα πρέπει να σέβεται έναν νεκρό θυσιάσθη για να φέρη την ειρήνη στην Ευρώπη…!

Συνοπτικό βιογραφικό του Rudolf Hess:

1894: Γεννήθη στην Alexandria της Αιγύπτου από ελληνίδα μητέρα.
1914-18: Υπηρέτησε στην διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, στο τέλος του πολέμου ήτο υπολοχαγός.
1920: Γίνεται μέλος του κόμματος του Adolf Hitler.
1923: Φυλακίσθη με τον Hitler και έγινε γραμματεύς του.
1933: Έγινε υπαρχηγός του Hitler μετά την άνοδό του στην εξουσία.
1941: Επιζητεί την ειρήνη με την Αγγλία πετώντας μόνος του στην Σκωττία , συλλαμβάνεται και κρατείται στην Βρετανία.
1946: Κατεδικάσθη για εγκλήματα πολέμου στην Δίκη της Nuremberg με την ποινή της ισόβιας φυλάκισης.
1947: Μεταφέρθη στην φυλακή του Spandau στο Βερολίνο όπου ήτο ο μοναδικός κρατούμενος.
1987: Δολοφονήθη από κλιμάκιο της Intelligence Service.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...